Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Δημοσιεύτηκε στις 18.12.2018 στην κατηγορία Νέα - Ανακοινώσεις

Προεόρτια εκδήλωση για την επικείμενη εορτή της Γεννήσεως του Χριστού διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας, παρουσία του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως, τοπικών αρχόντων, εκπροσώπων τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και Μικρασιατικών σωματείων καθώς και πλήθους κόσμου που ανταποκρίθηκαν στο επετειακό κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης.

Η εκδήλωση περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα και τη Μικρά Ασία, τα οποία απέδωσε θαυμάσια η Μικτή Χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας «Παναγία η Βουρλιώτισσα», υπό τη διεύθυνση του χοράρχου Μουσικοδιδασκάλου κ. Κωνσταντίνου Σταυρουλάκη.

Μετά το πέρας της εορτής ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης, αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ, ευχαρίστησε με θερμούς λόγους και συνεχάρη τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Παντελεήμονα για την άρτια και επιτυχή οργάνωση της εκδήλωσης, απευθύνοντας ευχές για τις εορτές σε όλους τους παριστάμενους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©