Νεανική

Υπό τη καθοδήγηση της Δανάης Γκενέ και του Σπύρου Κοπανιτσάνου και σε συνεργασία με το δημιουργικό εργαστήρι - θεατρική ομάδα Lud Project λειτουργεί η Νεανική Θεατρική ομάδα του Ναού μας με στόχο να εισαγάγει τα παιδιά στην τέχνη του θεάτρου και να τα βοηθήσει να αναπτύξουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους. Μέχρι σήμερα έχουν ανέβει τα έργα : 

2011
Φεβρουάριος: «6 ½ Στιγμές Θεάτρου», (συρραφή κειμένων) από τους μαθητές των τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού & Αγωγής, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα)
Ιούνιος: «Περπατώ Εις Το Δάσος», βασισμένο στο ομώνυμο έργο της Στ. Μιχαηλίδου από την Θεατρική Ομάδα Lud Project, Αίθουσα Εκδηλώσεων 8ου-9ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Φιλαδέλφειας
2012
Ιούνιος: «Ντενεκεδούπολη», βασισμένο στο ομώνυμο έργο της Ε. Φακίνου από την Παιδική Θεατρική Oμάδα Lud Project, Κεντρική Πλατεία Ν. Φιλαδέλφειας για «ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ».
Οκτώβριος: «Ντενεκεδούπολη», βασισμένο στο ομώνυμο έργο της Ε. Φακίνου από την Παιδική Θεατρική Oμάδα Lud Project, Πλατεία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Ν. Φιλαδέλφειας
2013
Ιούνιος: «Τα Μαγικά Μαξιλάρια», βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Ε. Τριβιζά από την Παιδική Θεατρική Oμάδα Lud Project, Αίθουσα Εκδηλώσεων Πνευματικού Κέντρου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας.
2014
Ιούνιος: «Ήρωες στο Μίξερ» των Φώτη Μελίσση, Σμαράγδας Μιχαλάτου & Μίνας Συρτάρη από την Παιδική Θεατρική Ομάδα Lud Project, Αίθουσα Εκδηλώσεων 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαλκηδόνας
2015
Ιούνιος: «H Στρίγγλα που έγινε αρνάκι ή το Ημέρωμα της Στρίγγλας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ από τη Νεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project,Ανοιχτό Θέατρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) 

 

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©